Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Brussel / DFSK op het Autosalon van Brussel 2023

Ook het Chinese DFSK komt naar het Autosalon van Brussel. Maar welke modellen brengt invoerder OneAutomotive mee naar de Brussels Motor Show 2023?

Het vanuit Geel opererende OneAutomotive specialiseert zich sinds 2020 in Chinese constructeurs. Naast BAIC en SWM mogen ze zich ook de Belgische invoerder van DFSK noemen. En om de naamsbekendheid van hun merken en modellen te vergroten, komen ze in 2023 voor het eerst naar het Autosalon van Brussel. Bij DFSK mag je komen kijken naar en ruiken en voelen aan twee SUV's - maar gelieve niet met vieze handen te komen. 

Het is de Fengon 5 en de Fengon 500 die DFSK meebrengt naar het Salon. De Fengon 5 hebben we al getest en is een SUV-coupé die steeds compleet wordt geleverd, met onder de kap een 1,5 liter-turbobenzine van 137 pk gekoppeld aan een CVT-automaat. De enige optie die je kan kiezen is een LPG- of CNG-installatie. De Fengon 500 is een stukje kleiner en heeft een 115 pk sterke benzinemotor. Bij dit model heb je maar liefst twee opties: cruise control en een CVT-automaat. Al de rest zit er op.

Je vindt DFSK, samen met de andere merken van OneAutomotive, in paleis 9 van de Heizel.

Alle informatie (nieuws, praktische informatie, saloncondities) over het Autosalon van Brussel 2023 vind je op onze speciale salonwebsite!

Welke modellen brengt DFSK in 2023 mee naar het Autosalon van Brussel?

  • DFSK Fengon 5
  • DFSK Fengon 500

DFSK Fengon 500 Autosalon Brussel 2023 OneAutomotive

 

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten