Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Games en Multimedia / Renault vernieuwt MyRenault-app

Geschreven door David Leclercq op 15-06-2017

De mobiele app MyRenault is in het nieuw gestoken. Ze biedt meer functies en wordt bij ons begin 2018 uitgerold.

In de komende jaren zal je steeds meer autofuncties van op afstand kunnen beheren met je smartphone. Renault was op dat vlak al een voortrekker, maar de constructeur gaat nog verder met een app (MyRenault) waarvan binnenkort een volledig vernieuwde versie beschikbaar komt.

Nieuwe functies

“Met MyRenault is de gebruiker op dynamische wijze verbonden met zijn Renault-omgeving en zijn voertuig en wordt hij in zijn mobiliteit zo veilig, prettig en efficiënt mogelijk bijgestaan,” zo kondigt het merk aan in zijn perscommuniqué. Concreet worden de functies van de app onderverdeeld in drie categorieën: geconnecteerde navigatie, weergave op afstand en Renault-diensten. Met de eerste kan je van op je smartphone een route uitstippelen en die rechtstreeks naar het navigatiesysteem van je auto sturen. En omdat de app ook je parkeerplaats kan opslaan, kan je je auto ook gemakkelijker terugvinden.

Alles van op afstand

Het luik rond weergave van op afstand maakt dat je het dashboard van de auto kan raadplegen, zodat je het brandstofpeil of de bandendruk kan controleren. De Renault-diensten van hun kant vergemakkelijken het plannen van onderhoud door met je dealer te communiceren om een afspraak in te plannen en die al te waarschuwen dat een onderdeel moet worden vervangen.

Android of iOS?

De app zal verkrijgbaar zijn op de platformen Android en iOS en is compatibel met de interfaces R-Link, R-Link Evolution en R-Link 2. De nieuwe MyRenault-app wordt begin 2018 in België uitgerold.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten