Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Industrie en economie / Coyote koopt trackingdienst Traqueur

Geschreven door David Leclercq op 15-02-2018

Coyote, de Franse constructeur van ‘rijhulpsystemen’ heeft een aandeel van 70 procent genomen in Traqueur. Dat bouwt tracking-apparaten om auto’s op te sporen na een diefstal, maar ook voor andere doeleinden.

Coyote is vastberaden om zijn actieterrein uit te breiden en zijn portefeuille te verrijken. Het Franse bedrijf, dat bij ons erg succesvol is met meer dan 1 miljoen gebruikers, heeft namelijk net 70 procent overgenomen van Traqueur, een bedrijf gespecialiseerd in het opsporen van gestolen voertuigen en in het opvolgen van wagenparken. Met deze nieuwe pijl op zijn boog kan Coyote, dat zich vandaag vooral op particuliere klanten richt, uiteraard zijn activiteiten verbreden. Via Traqueur wil het bedrijf binnen geraken in de wereld van de professionele gebruikers.

16 miljoen euro zakencijfer

Deze nieuwe fase in de ontwikkeling van Coyote voegt 100 werknemers toe aan het bedrijf en brengt het zakencijfer op 16 miljoen euro. De exacte details van de transactie zijn niet vrijgegeven, maar het is duidelijk dat Coyote zich nu eindelijk op een meer efficiënte manier op de professionele markt zal kunnen storten.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten