Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Salon van Tokio 2017 / Subaru Viziv Performance: voorbode op WRX STI?

Geschreven door David Leclercq op 25-10-2017

Op jaargang 2017 van het salon van Tokio trekt Subaru het doek van zijn conceptcar Viziv Performance, die alle trekken van een toekomstige WRX STI heeft. Komt die er ook echt?

Zijn look en zijn aerodynamische attributen laten er geen twijfel over bestaan: de concept Viziv Performance heeft alles van de toekomstige WRX STI. Het lijkt wel een droom, maar we zijn niet helemaal zeker dat die ooit werkelijkheid wordt. Subaru laat ons namelijk al lang smachten, maar er komt nooit iets concreets van.

Gespierd

De gespierde looks ogen veelbelovend. Maar zoals altijd met een conceptcar, kan deze auto zich alles permitteren. Ook zaken die onmogelijk in productie kunnen gaan om homologatieredenen. Het prototype ziet er in elk geval klaar uit om de startblokken te schieten met zijn vier dreigende uitlaatpijpen. Subaru zwijgt echter in alle talen over de techniek onder deze conceptcar. Spijtig, want we waren graag wat meer te weten gekomen over de prestaties buiten het feit dat dit een vierwielaandrijver is met in de neus een boxermotor op benzine. Volgend jaar vernemen we hopelijk meer…

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten