Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Titels en records / CleanWeek 2020

Geschreven door Olivier Duquesne op 03-05-2010

CleanWeek 2020 is een nieuw evenement rond ecologie en mobiliteit. Het wordt deze week georganiseerd op het circuit van Zolder en zou jaarlijks moeten terugkeren.

CleanWeek 2020 wordt van 5 tot 9 mei georganiseerd op het circuit van Zolder, maar is enkel tijdens het weekend open voor het grote publiek. De andere dagen zijn voorbehouden aan professionals uit de automobiele wereld (industrieel of academisch). Tijdens de publieksdagen kan u niet alleen verbruiksreducerende technologie ontdekken, maar ook enkele auto's uitproberen.

Het panel van beschikbare voertuigen is behoorlijk breed: auto's, fietsen en motorfietsen, met alternatieve brandstoffen (waterstof, biobrandstof, gas, elektriciteit) maar ook sterk geoptimaliseerde klassieke verbrandingsmotoren. Enkele van de meer opvallende testmodellen zijn een elektrische Volvo C30, een Chevrolet Volt en een Nissan Leaf. Op 8 en 9 mei is de toegang gratis. Praktische informatie, de lijst met deelnemende auto's en het volledige programma (professionele dagen inbegrepen) vindt u op de website www.cleanweek2020.be. De organisatoren willen het evenement elk jaar opnieuw organiseren tot 2020.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten