Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Titels en records / Gouden Sleutelhanger 2011

Geschreven door Olivier Duquesne op 26-04-2011

Op 6 mei vindt in Vlaanderen de wedstrijd 'Gouden Sleutelhanger 2011' plaats, een proef gericht op studenten techniek en automechanica.

In april en mei wordt de wedstrijd 'Gouden Sleutelhanger' gehouden. Voor de editie 2011 verwachten Federauto samen met Educam, Volvo, Midas en toekomstopwielen.be 72 Vlaamse en Waalse scholen. Voor Vlaamse scholen vindt de wedstrijd plaats op 6 mei in Lokeren (Educam, Brandstraat 3), voor die van de Franstalige gemeenschap op 30 april in Luik (AutoForum, rue Saint-Nicola 68). Voor het publiek is er van 8u30 tot 16u30 animatie voorzien, met onder meer een auto die een koprol kan simuleren, een crashtestmachine en een miniatuurcircuit.

De wedstrijd richt zicht tot studenten techniek en automechanica. Na een reeks praktische proeven en een individueel theoretisch examen over moderne autotechnologie zal de professionele jury per wedstrijd vier leerlingen selecteren die om de eerste prijs zullen strijden. De vier finalisten per evenement zullen het tegen elkaar opnemen in een ultieme praktische test op een Volvo S60. Elk voertuig zal eenzelfde mechanisch of elektronisch defect vertonen.

De leerling die er het snelst in slaagt het probleem te bepalen en op te lossen, zal de Gouden Sleutelhanger 2011 mee naar huis mogen nemen. De tweede en derde laureaat zullen respectievelijk een zilveren en bronzen exemplaar ontvangen. Een van de leerlingen zal ook de titel 'beste student autotechniek' krijgen. De prijzen zullen rond 16u30 worden overhandigd.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten