Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Aston Martin bevestigt hybride hypercar 003

Geschreven door David Leclercq op 25-09-2018

Na hypersportwagens 001 en 002 meldt Aston Martin dat het nu een nummer 003 wil ontwikkelen. Er worden er 500 van gemaakt en het zijn allemaal hybrides.

Aston Martin is druk bezig. We hebben nog maar net kennisgemaakt met zijn hypersportwagens 001 en 002 – de Valkyrie en Valkyrie AMR Pro – maar de constructeur vertelt ons nu al over een derde model, dat tegen 2021 op de markt zou komen.

500 exemplaren

Van deze derde hypersporter worden slechts 500 exemplaren gemaakt, onder meer om een zeer hoog prijskaartje te kunnen rechtvaardigen. Aston Martin verklapt al dat hij een drukgevoede motor zal combineren met hybride technologie. Het wordt waarschijnlijk een meer bruikbaar model dan de puur prestatiegerichte Valkyrie. Vergeet ook niet dat Aston Martin in oktober op de beurs wil gaan, dus deze boodschap is zeker niet onschuldig en moet helpen om de introductieprijs van het aandeel en dus de beurswaarde van de autobouwer op te krikken. De beursintrede moet namelijk geld opbrengen voor de activiteiten van de komende jaren, zoals de ontwikkeling van de SUV die volgend jaar op de markt zou komen.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten