Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Echt van alles wat in de nieuwe AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 01-11-2022

Vanaf 2 november ligt de nieuwe AutoGids in de winkel. Met andermaal veel nieuws, tests en andere interessante verhalen.

We hebben de Mercedes EQE SUV al gezien en vertellen je ook alles over de Jeep Avenger, de Rolls-Royce Spectre, de Cadillac Celestiq en de BMW M2. Met uitzondering van die laatste, voorzien van een zescilinder van 460 pk (desgewenst met manuele bak!), zijn het weer allemaal elektrische modellen.

We hebben eerste tests van onder meer de nieuwe Nissan X-Trail en de Renault Austral, die komen beide met een hybride aandrijving. Voor onze gebruikelijke detailtests kozen we de 100% elektrische en toch wel langverwachte Nissan Ariya en de MG ZS met wel nog een klassieke benzinemotor.

We trokken ook weer enkele keren naar het buitenland, voor eerste kennismakingen met de Chinese Nio ET7 en de nog wat straffere Competition Plus-varianten van de op zich al heel straffe Audi RS 4 Avant en RS 5 Coupé. En we leerden de nieuwe Mazda CX-60 nog wat beter kennen tijdens een avontuurlijke roadtrip door Turkije. In Duitsland doken we in de boeiende geschiedenis van de Opel Kadett et Astra en dichter bij huis waren we erbij op de eerste editie van Spa Asia, een feestje voor fans van Japanse klassiekers.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook weer alle bekende rubrieken, met voor De Garage een heel bijzondere Citroën van een heel bijzondere man. Al een beetje nieuwsgierig? De nieuwe AutoGids is te koop vanaf 2 november 2022!

 

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten