Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Facelift / Lexus NX krijgt facelift met manga-trekjes

Geschreven door Jean-François Christiaens op 31-03-2017

Het is niet omdat je een uiterlijk hebt zoals een manga-krijger dat je niet ijdel kan zijn. Lexus’ compacte SUV NX uit 2014 krijgt daarom binnenkort een facelift.

De Lexus NX, de kleine broer van de populaire RX, werd in 2014 voorgesteld op het salon van Peking en maakt zich nu klaar voor een facelift. De komende dagen zouden we meer details moeten vernemen over de inhoud van de operatie, maar in afwachting van de officiële voorstelling, die gepland staat voor het salon van Shanghai 2017 dat op 19 april zijn deuren opent, heeft Lexus alvast een eerste beeld de wereld ingestuurd. Daar zien we op het eerste gezicht geen radicale stijlbreuk. Hij krijgt wel een nieuwe lichthandtekening voor de (originele) koplampen.

Hertekend interieur

Verder blijft Lexus voorlopig erg discreet over de andere evoluties aan zijn middelgrote SUV. Al zou het interieur wat kunnen evolueren. De NX moet zich in elk geval voorbereiden op stevige interne concurrentie, aangezien Lexus van plan is om binnenkort een nog compactere SUV op de markt te brengen. De NX is namelijk technisch gebaseerd op de Toyota RAV4, maar voor de toekomstige kleine SUV, die uiterlijk geïnspireerd zal zijn op de conceptcar UX, is er het platform van de nieuwe Toyota CH-R.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten