Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Op het land én in het water met de nieuwe AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 28-02-2023

Geen berg of geen meer houdt ons tegen om onze lezers te informeren, in de nieuwe AutoGids gaan we deze keer echt wel heel ver.

In de ruige Schotse natuur maakten we uitgebreid kennis met de gloednieuwe Ineos Grenadier, in hippe en alsmaar meer elektrische SUV-dagen is dat een van de allerlaatste echte terreinwagens. In België deden we ook nog eens gek met de spectaculaire Ford Ranger Raptor, dat is een van onze detailtests.

We brengen ook verslag uit van een week testrijden met de Mercedes EQS SUV 450+ en namen evengoed uitgebreid de tijd om de pas (vanuit China) in België aangekomen BYD Atto 3 met de Kia Niro EV te vergelijken. Daarnaast maakten we ook een eerste keer kennis met de Opel Grandland GSe.

We vertellen jullie ook een en ander over de deels elektrische toekomst van Porsche, waar er onder meer een SUV op stapel staat die nog een maat groter is dan de Cayenne. En we blikken ook terug op de geweldige geschiedenis van de V12-motor(en) bij Lamborghini, voor de Italianen helemaal de hybride toer op gaan. Op het ijs in Lapland amuseerden we ons met de Toyota RAV4 GR Sport en als retrotest hebben we de Cadillac Castilian Estate Wagon, zowat de meest imposante break die ze in de VS ooit bouwden.

We hebben natuurlijk ook oog voor het Formule 1-seizoen dat het eerste weekend van maart start, we beantwoorden alle vragen die de liefhebbers zich ongetwijfeld stellen.  Nu ja, dat proberen we toch te doen. Daarnaast zijn er ook nog alle alle gebruikelijke en naar goede gewoonte weer goed gevulde nieuws- en andere rubrieken. AutoGids 1120 is te koop vanaf woensdag 1 maart 2023.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten