Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Duel op heel hoog niveau in de nieuwe AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 14-02-2023

Een tweekamp die er absoluut moest komen, deze tussen de BMW i7 en de Mercedes EQS. Maar er staat nog veel meer in de AutoGids van 15 februari 2023.

We maakten een eerste keer kennis met de elektrische Citroën ë-C4 X, de hybride Opel Astra GSe en de vooral nog veel klassiek rijplezier verschaffende Alpine A110 R. Met de Dacia Duster overwonnen we nog eens een stukje Marokkaanse woestijn én we presenteren je een heel exclusieve test van de Praga Bohema, een supersportwagen uit Tsjechië.

Van de wegens (onder meer) zijn scherpe prijs best wel interessante MG 4 en de opgefriste BMW 320e Touring serveren we je een detailtest. En dan is er dus nog dat duel tussen de BMW i7 xDrive60 en de evengoed elektrische (én even indrukwekkende) Mercedes EQS 580 4Matic.

We belichten in deze AutoGids ook nog uitvoerig de Audi Activesphere en de Porsche 357, die laatste is de aanzet van het feestjaar voor het 75 geworden sportwagenmerk. Uit Canada komt het prachtige verhaal van een lange en avontuurlijke tocht met een Volvo 144S en als uitsmijter blikken we met een collectie fraaie foto’s terug op 50 jaar WRC. Voor de leken, dat is het werereldkampioen rally.

We hebben natuurlijk ook nog alle gebruikelijke rubrieken, dit nummer is alweer een topper. AutoGids 1119 is te koop vanaf woensdag 15 februari 2023.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten