Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Facelift / Lexus LS krijgt weer kleine facelift

Geschreven door Yeelen Möller op 25-11-2022

Het vlaggenschip van Lexus krijgt opnieuw een update, maar aan het uiterlijk verandert niets. De veranderingen zitten allemaal aan de binnenkant, want het infotainmentsysteem met touchpad mag eindelijk in de vuilbak.

Overzicht :

Lexus Link Pro, dat zijn de drie sleutelwoorden voor deze update van de Lexus LS. Het vlaggenschip van het merk krijgt namelijk eindelijk het nieuwe infotainmentsysteem met aanraakscherm dat eerder al debuteerde in de nieuwe NX, RX en de UX facelift. Daarmee mag het oude systeem met touchpad eindelijk op pensioen, dat in theorie veiliger te bedienen was dan een aanraakscherm, maar in de praktijk voor frustraties zorgde. 

Lexus LS MY2023

Hey Lexus

Om de bediening van het systeem onderweg veilig te houden, is er een nieuwe digitale assistent die reageert op het commando 'Hey Lexus', zoals Mercedes al had met het MBUX-infotainmentsysteem van 4 jaar geleden. Er zijn gelukkig ook nog aparte fysieke bedieningen voor de klimaatcontrole en de rijmodi. Het schrappen van de touchpad heeft wel plaats gemaakt op de middenconsole voor de bediening van de zetelverwarming en -ventilatie, de stuurwielverwarming en de gordijnen.

Lexus LS MY2023

Verbeterd camerasysteem

Onder het aircopaneel heb je ook nieuwe knoppen, die de parkeerhulp en de nieuwe Digital Panoramic View Monitor activeren, een omgevingscamerasysteem dat zelfs de onderkant van de wagen in het oog houdt. Ook de twee USB C-aansluitpunten zitten daar geplaatst. De eerste leveringen van deze lichtjes vernieuwde Lexus LS zullen al in december 2022 plaatsvinden.

Web Editor

Twitter: @yeelenm / Instagram: @yeelenm

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten