Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Budget / Nissans in private lease bij Carrefour

Geschreven door Olivier Duquesne op 17-04-2018

Tussen 18 en 24 april kan je in bepaalde Carrefour-winkels op een Nissan Micra of Qashqai stoten. De klanten van de supermarkt kunnen beide modellen daar in langetermijnhuur verkrijgen.

Via een samenwerking met JustLease, een Nederlandse specialist in private leasing die onlangs ook in België actief is geworden, gaat Carrefour Nissans ‘verhuren’ met contracten van 4 jaar en bijna 40.000 kilometer. In de 45 hypermarkten van de groep en bepaalde Market-winkels staan van 18 tot 24 april twee modellen: een Micra en een Qashqai. Die kan je voor 48 maand in huis halen voor een maandelijkse huurprijs, die het gebruik, de belastingen, de btw, het onderhoud, juridische bescherming, herstellingen, hulp bij pech en de verplichte verzekering omvatten.

Micra en Qashqai

De Nissan Micra in uitrustingsniveau Acerta wordt aangeboden voor 199 euro per maand (833 kilometer per maand) gedurende 48 maand. Onder de motorkap ligt de 0.9 IG-T met 90 pk. De Qashqai is een N-Connecta. Daar betaal je maandelijks 319 euro voor (833 kilometer per maand), eveneens gedurende 4 jaar. Hij wordt aangedreven door een 1.2 DiG-T van 115 pk. Je kan een aantal opties bestellen (winterbanden, vervangwagen, extra verzekering, extra kilometers) die het maandelijkse huurbedrag met een paar euro’s verhogen.

Zoals in 2016

Als het contract na 4 jaar afloopt, moet je de auto aan de verhuurder teruggeven. De actie loopt in de winkels van 18 tot 24 april, maar wordt op de website van Carrefour verlengd tot 8 mei. Het is trouwens niet de eerste keer dat de supermarktketen auto’s ‘verkoopt’. Het heeft eerder al eens met private lease geëxperimenteerd met de Opel Corsa, in 2016. Destijds ging dat via het bedrijf DirectLease.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten