Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Brussel / Auto van het Jaar wordt verkozen op het Autosalon van Brussel 2023!

Geschreven door Frédéric Kevers op 30-09-2022

Tijdens de volgende editie van het Autosalon van Brussel zal voor het eerst in zijn geschiedenis de verkiezing van de Auto van het Jaar plaatsvinden, in het kader van de 100e editie van het salon.

Na twee jaar zonder salon wordt de Brussels Motor Show 2023 de terugkeer van het grootste auto-evenement van België voor zijn 100e editie. Het Autosalon vindt plaats van 14 tot 22 januari 2023 en zal een ander internationaal evenement ontvangen, aangezien Brussel de locatie wordt voor de wedstrijd Auto van het Jaar - ook bekend als COTY - die voor het eerst werd gehouden in 1964!

Febiac is erin geslaagd 18 van de 20 best verkopende merken op de Belgische markt te overtuigen om deel te nemen aan deze 100e editie, zodat de show in Brussel internationale aandacht kan trekken. In de Car of the Year worden door een jury van 61 professionele journalisten tussen de 30 en 40 nieuwe auto's beoordeeld op basis van verschillende criteria zoals design, comfort, veiligheid, zuinigheid, weggedrag, prestaties, functionaliteit, ecologie, rijplezier, technische innovatie en prijs-kwaliteitverhouding.

Ter herinnering: Mercedes-Benz en Jaguar Land Rover zullen niet aanwezig zijn op de BMS 2023, terwijl D'Ieteren zijn aanwezigheid wel heeft bevestigd met alle merken van de Volkswagen-groep, evenals de merken van de Stellantis-groep.

Alle informatie (nieuws, praktische informatie, saloncondities) over het Autosalon van Brussel 2023 vind je op onze speciale salonwebsite!

Web Editor

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten