Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Ecologie / CleanWeek 2020

Geschreven door Olivier Duquesne op 27-04-2012

Van 2 tot en met 6 mei zal op het circuit van Zolder de derde editie van CleanWeek 2020 plaatsvinden. Gedurende dit evenement is het mogelijk de recentste groene wagens te komen ontdekken en testen.

In het weekend van 5 en 6 mei krijgt het grote publiek de kans om tijdens CleanWeek 2020 gratis de recentste elektrische wagens, hybrides en andere ecomodellen te testen op het circuit van Zolder. Er zullen ongeveer honderd voertuigen beschikbaar zijn, gaande van hybride wagens tot elektrische bromfietsen. Daarnaast kunnen bezoekers op de Clean Tech & Mobility Expo de laatste nieuwe groene technologieën en een aantal prototypes ontdekken.

Op donderdag en vrijdag zullen er tal van activiteiten georganiseerd worden voor professionals en studenten. Zo zijn er op donderdag 3 mei workshops voor leerlingen van het secundaire onderwijs. Studenten, pas afgestudeerden (in spe) en werkzoekenden zullen de kans krijgen om contacten te leggen met bedrijven in de automobielsector dankzij VDAB in samenwerking met Federauto en Circuit Zolder. Vrijdag is CleanWeek 2020 voorbehouden voor professionals. Er zullen dan conferenties, workshops en tests georganiseerd worden voor hen.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten