Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Titels en records / Best Car Awards 2020: de winnaars!

Geschreven door Werner Van Kerckhoven op 18-11-2020

Samen met zijn lezers ging AutoGids op zoek naar de beste auto van elke categorie. De stemmen van onze Best Car Awards zijn intussen geteld en leveren deze winnaars op!

Wat is de beste auto die je nieuw kunt kopen? Tegen de achtergrond van een veranderende markt is die vraag vandaag de dag pertinenter dan ooit. Autokopers zien zich anno 2020 geconfronteerd met een veelheid aan keuzes aan merken, modellen, koetswerktypes en aandrijvingen. Het risico dat mensen door de bomen het bos niet meer zien, is reëel.

Als referentie onder de Belgische automagazines probeert AutoGids/Le Moniteur Automobile dat koperspubliek het hele jaar door te begeleiden in hun zoektocht. Dat doen we aan de hand van objectieve en zo gedetailleerd mogelijke testen, maar ook via onze jaarlijkse KoopWijzer, die een volledig overzicht wil bieden van wat er te koop is op de markt. Tegelijk zijn wij ons er echter van bewust dat niet iedereen veel tijd wil of kan investeren in de zoektocht naar zijn nieuwe auto. Voor die mensen hebben we bij AutoGids/Le Moniteur Automobile de Best Car Awards in het leven geroepen: een label dat meteen duidelijk maakt welke auto volgens ons de beste in zijn segment is.

En de winnaars zijn...

Op basis van gedetailleerde beoordelingen – zowel subjectief als objectief – door onze eigen redactie en door een onafhankelijke vakjury enerzijds en van een stemronde bij het publiek anderzijds (meer dan 15.000 stemmen) hebben we voor de negen meest relevante categorieën op de markt telkens één winnaar mogen kronen. En de winnaars van de eerste editie van de AutoGids Best Car Awards zijn:

Waarom welke wagen won, lees je op de speciale minisite van de Best Car Awards. Daar vind je ook meer achtergrond over de manier van quoteren en over de runners-up binnen elk segment. Het volledige dossier lees je in AutoGids 1069, die vanaf woensdag 18 november in de krantenwinkel ligt.

Eindredacteur AutoGids

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten