Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Facelift / Lentepoets voor de Mini

Verwachte lancering : 01-03-2021

Geschreven door Olivier Duquesne op 27-01-2021

Mini trakteert de 3-deurs, de 5-deurs en de Cabrio op een facelift. De esthetische opfrisbeurt komt met meer digitalisering en meer rijhulpmiddelen, maar wereldschokkend zijn de updates niet.

Mini heeft deze 3-deurs, de 5-deurs en Cabrio langs de plastisch chirurg gestuurd voor een facelift. De schoonheidsoperatie brengt de hippe stadswagen strakkere lichtunits (donkerkleurig vooraan, achteraan met de Union Jack) en hertekende bumpers, terwijl een hele resem nieuwe uitrustingsmogelijkheden hun intrede doen. Er zijn nieuwe velgendesigns en nieuwe kleuren, een meerkleurig dakdesign. Noem maar op... De vernieuwde Mini is voortaan verkijgbaar met een elektrische handrem, de klassieke tellerpartij maakt plaats voor een digitaal instrumentarium, de centrale multimediadisplay krijgt een zwarte rand en het stuur een nieuw ontwerp. Ook de interieurmaterialen zijn nieuw, de optionele sfeerverlichting telt voortaan 6 tinten.

2021 Mini - INTERIOR

Nieuwe demping

De aanpassingen zijn niet alleen van esthetische aard, want Mini geeft de 3-deurs, de 5-deurs en de Cabrio ook een adaptieve ophanging met frequentieselectieve demping die meer comfort belooft zonder dynamische toegevingen. Het veiligheidspakket wordt uitgebreid met rijstrookwaarschuwing en de adaptieve snelheidsregelaar komt voortaan met een stop-startfunctie voor vlotter fileverkeer. Aan het motorenaanbod wordt nauwelijks geraakt, het gamma combineert de klassiek aangedreven modellen nog steeds met de 100% elektrische Cooper SE en de sportieve JCW-varianten. De Mini-facelift wordt gecommercialiseerd in maart 2021.

 

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten