Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Facelift / BMW 1-Reeks: facelift voor het interieur

Verwachte lancering : 01-07-2017

Geschreven door Olivier Duquesne op 11-05-2017

BMW heeft zijn 1-Reeks herwerkt. Het is nog geen nieuwe generatie, maar een lichte facelift. De compacte berline behoudt dus zijn aandrijving op de achterwielen (of de vier wielen).

De BMW 1-Reeks is opgefrist. Het gaat hier dus niet om een nieuwe generatie. De compacte berline blijft daarom nog even achterwielaangedreven, met vierwielaandrijving als optie. Bovendien verandert hij ook niets aan zijn motorenpalet van 109 tot 340 pk. De cockpit en de geconnecteerde infotainment ondergaan daarentegen wel wat evoluties. Bovendien komen er nieuwe uitrustingsniveaus: Sport Shadow Line, M Sport Edition Shadow en M140i Edition Shadow. Die onderscheiden zich door een zwarte rand rond de niervormige radiatorroosters, led-koplampen met zwarte inzetstukken, donkere achterlichten en zwarte uitlaatpijpen. Hij heeft ook twee nieuwe lakkleuren en 5 nieuwe velgen.

Alles zit vanbinnen

In het interieur van de 1-Reeks krijgt het dashboard een hertekende middenconsole en nieuwe meters met een zwarte achtergrond. Ook aan andere details is gesleuteld, zoals de bekerhouders, de ventilatieroosters en het deksel van het handschoenenkastje. Daar wordt nog een nieuwe lederen bekleding aan toegevoegd. Ook het iDrive verandert, met een aanraakscherm van 8,8 duim voor de Professional-versie. Die heeft verder stembediening en een aanraakvlak. Vanaf 1 juli kan de 1-Reeks bovendien een uitgebreide connectiviteit genieten, met real-time verkeersinformatie, On-Street Parking, Microsoft Exchange en een mobiele hotspot.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten