Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Facelift / Meer power: facelift voor BMW M4 Coupé en Cabrio

Geschreven door Klaas Janssens op 31-01-2024

De BMW 4 Reeks profiteert van een zogeheten Life Cycle Impulse, een facelift waarvan ook de M4 Coupé en Cabriolet profiteren.

De BMW 4 Reeks krijgt een zogeheten Life Cycle Impulse (LCI), die zowel de Coupé als de Cabrio zegent met herwerkte bumpers met aangepaste lichtblokken. De facelift introduceert ook nieuwe laktinten voor het koetswerk en nieuwe designs voor de velgen. Ook binnenin wordt er het een en het ander aangepast, van een update voor de centrale iDrive-interface tot de uitgebreide standaarduitrusting met extra comfort features.

Die aanpassingen worden overgenomen door de nieuwe BMW M4, die als Coupé en als Cabrio in de catalogus blijft staan. De standaardversie maakt nog steeds gebruik van een zes-in-lijn die een cilinderinhoud van 3 liter combineert met een vermogen van 480 pk en een maximaal koppel van 550 Nm, power die op het asfalt gezet wordt door een handgeschakelde zesversnellingsbak die de turbomotor verbindt met de achterwielen.

2024 BMW M4 LCI

Meer power voor M4 Competition met xDrive

De nieuwe BMW M4 Competition wint wel aan kracht, toch als je voor de vierwielaangedreven xDrive-variant gaat. Want die versie ziet zijn vermogen stijgen van 510 naar 530 pk - met dank aan een nieuw motormanagement. De achterwielaangedreven Competition-varianten blijven 510 pk sterk. Elke Competition-versie van de M4 Coupé én Cabrio maakt standaard gebruik van een achttrapsautomaat.

Wie zijn vernieuwde BMW M4 wat extra wil doen opvallen, kan nog steeds opteren voor het M Carbon-koetswerkpakket, het M Race Track-aeropakket en de talloze M Performance Parts die beschikbaar zijn. Nieuw zijn de zogehete M Design Graphics, extra stickers in het rood of het zwart. De LCI zal je kunnen bestellen vanaf maart 2024.

2024 BMW M4 LCI

 

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten