Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Facelift / Ford Focus RS 2018: met zelfsper

Geschreven door David Leclercq op 01-06-2017

Ford werkt zijn Focus RS verder bij door optioneel een pack aan te bieden waarin een 100% mechanisch zelfsperrend differentieel zit.

Ford heeft beslist om de Focus RS, de eerste die op wereldschaal wordt verdeeld, een aantal verbeteringen mee te geven. De belangrijkste nieuwigheid is het optionele Option Pack waar heel wat kopers om vroegen blijkbaar. In het geval van de Focus RS omvat dit pakket een differentieel met beperkte slip van Quaife voor de voortrein (zoals dat ook op Focus RS 1 en 2 werd aangeboden). Dat zou het rijgedrag nog moeten verbeteren door zowel de achtertrein te ontlasten zonder al te veel vermogen te hoeven versluizen als door bij lage snelheden de reactietijd te verbeteren bij de overdracht van koppel naar de achtertrein (dankzij het voorwiel aan de binnenkant van de bocht dat dankzij de zelfsper minder wielspin vertoont).

Er is meer

Verder omvat het Option Pack nog een aantal nieuwe koetswerkelementen zoals een zwarte kleur voor het dak, de achterspoiler en de buitenspiegels en zwarte 19-duimsvelgen in combinatie met de koetswerkkleur “Nitrous Blue”. Ford nam de lancering van deze nieuwigheden te baat om de benoeming aan te kondigen van Leo Roeks als directeur van Ford Performance in Europa.

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten