Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Facelift / Maserati GranTurismo en GranCabrio: meer charisma

Verwachte lancering : 01-08-2017

Geschreven door Laurent Norro op 04-07-2017

Aangezien opvolging voor de GranTurismo en GranCabrio nog tot 2020 op zich laat wachten, geeft Maserati zijn twee diva’s nog een facelift, die meer esthetisch dan technisch nieuws brengt.

Een paar dagen geleden konden we al wat eerste informatie brengen over modeljaar 2018 van de Maserati GranTurismo en GranCabrio. Vandaag weten we wat meer over de facelift. Het hart van de sportievelingen verandert niet, maar het gamma is herschikt in twee uitrustingsniveaus: Sport en MC.

Maserati Corse

MC staat voor Maserati Corse en is het meest complete van de twee uitrustingsniveaus. Het maakt de GranTurismo en GranCabrio namelijk nog wilder van uitstraling. Dit niveau vervangt de MC Stradale en biedt niet minder dan 5 rijmodi. Verder zijn de twee Maserati’s voor het ontwerp van hun frontpartij inspiratie gaan zoeken bij de conceptcar Alfieri, terwijl het interieur nog steeds is gebouwd om aangenaam te ogen en aan te voelen.

À la carte

Qua personalisering laat Maserati de keuze tussen 18 koetswerkkleuren en 14 velgen. De auto is voortaan ook verkrijgbaar met leer van Poltrona Frau. Het dashboard is volledig herwerkt, met een nieuw aanraakscherm van 8,4 duim. Het bedient een multimediasysteem dat volledig vernieuwd is en dat voortaan compatibel is met Apple CarPlay en Android Auto. Maar met dit soort Maserati’s wil je vooral genieten van de soundtrack van de 4.7-V8 van 460 pk en 520 Nm. Hun uitlaatklanken passen namelijk in het rijtje van de grootste Italiaanse diva’s.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten