Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Skoda: facelift Kodiaq introduceert plug-inhybride iV in 2020

Geschreven door David Leclercq op 21-06-2019

Loop 2020 krijgt de Skoda Kodiaq een facelift. Boven een aantal esthetische en technologische aanpassingen, krijgt de zevenzits-SUV ook een plug-inhybride variant.

Na een carrière van 3 jaar heeft de Kodiaq recht hebben op een update. Zoals dat gaat bij een tussentijdse facelift, verwachten we een herwerkte front- en achterpartij die stijlelementen krijgt van de onlangs vernieuwde Superb. Uiteraard zal Skoda ook de rijhulpsystemen en de multimediamogelijkheden optimaliseren.

Ook als oplaadbare hybride

In het kielzog van de Superb, zou de vernieuwde Skoda Kodiaq ook profiteren van een plug-inhybride iV-variant. Die zou de aandrijftechnologie van de vernieuwde Superb adopteren, waarbij een 156 pk sterke 1.4 TSI op benzine gekoppeld wordt aan een elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 218 pk, dankzij het 13 kWh sterke batterijpakket zou de Kodiaq iV een elektrisch rijbereik van zo'n 50 kilometer hebben. Op dieselvlak verwachten we de Evo-versie van de 2.0 TDI, die de VW-groep reeds aanbiedt in de herwerkte Passat. Die motor is zuiniger dankzij de verminderde wrijving van interne onderdelen.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten