Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

prototype / Lincoln Continental Concept: terugkeer in 2016

Geschreven door Olivier Duquesne op 30-03-2015

In New York pakt Lincoln uit met de Continental Concept. Dit luxueuze slagschip kondigt de terugkeer aan van het topmodel van Fords prestigedochter. In 2016 komt hij in Amerika en China op de markt.

In 2002 verdween de Lincoln Continental uit de Amerikaanse showrooms. Een conceptcar die wordt voorgesteld op het autosalon van New York (3-12 april) kondigt nu echter de komst aan van een tiende generatie van de grote berline. Zijn radiatorrooster in gepolierd aluminium onthult de nieuwe neus van Fords premium dochtermerk. Daarrond staan led-lampen met lasergrootlichten. De Continental vult zijn wielkasten mooi met glanzende lichtmetalen velgen van 21 duim. In de neus ligt een 3.0-EcoBoost waarvan het vermogen nog niet wordt vrijgegeven.

De mensen van Lincoln hebben hard hun best gedaan om het interieur van het vlaggenschip te verzorgen. Hij is vooral achterin luxueus, met stoelen die zich in 30 posities laten instellen. Er ligt ook extra dik tapijt in het salon op wielen en je vindt er grote schermen en klaptafeltjes ruim genoeg voor een laptop. Voor meer ontspannen momenten is er een bergvak voor een champagnefles en een audiosysteem met 19 luidsprekers. Voor wie meer discretie wil, kunnen de zijruiten donkerder worden gemaakt met een druk op de knop. In de rugleuning van elke voorstoel ten slotte is een boekentas geïntegreerd.

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten