Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Scoops / Alfa Romeo: 4x4 in 2005

Geschreven door David Leclercq op 06-01-2004

Het merk uit Arese lanceert op dit ogenblik een uitgebreid productgamma dat allemaal vierwielaangedreven modellen omvat.

Als we Pablo Masai, Research & Development-baas bij Alfa Romeo, mogen geloven, dan staat het merk momenteel op het punt om een uitgebreid gamma van vierwielaangedreven producten voor te stellen. Het eerste luik in dit offensief zal vanaf april 2004 concreet vorm krijgen met een 4x4-versie van de 156 (permanente vierwielaandrijving met centraal Torsen-differentieel en verstelbare ophanging). In september volgt dan de 147. Het tweede luik zou dan volgen met de vervangers van de 156 en de 147 die een platform zullen krijgen dat ontworpen werd om een echte vierwielaandrijving te krijgen. Bovendien zullen we in 2006 de eerste SUV van het merk zijn opwachting zien maken en die krijgt een volautomatische overbrenging. Op motorisch vlak zal deze laatste kunnen rekenen op een nieuwe zescilinder benzine en diesel, en een V8 benzine.
Het derde luik tot slot, zal sportief getint zijn met de herintroductie van speciaal geprepareerde "Auto Delta"-versies (vergelijkbaar met AMG bij Mercedes en M bij BMW).

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten