Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Video / Een rondje in de Ford GT40 zoals vroeger

Geschreven door Laurent Norro op 13-07-2016

Ford heeft een leuke video gemaakt naar aanleiding van Le Mans Classic. Hierin worden surfers uitgenodigd om plaats te nemen in de GT40 die in 1966 de 24 uren van Le Mans won.

Heb je zin om even terug te keren in de tijd en gedurende zeven minuten te ontspannen? Dan moet je zeker deze video van Ford bekijken naar aanleiding van de recentste editie van de Le Mans Classic, die gehouden werd van 8 tot 10 juli.

De Amerikaanse constructeur stelt voor om in te stappen voor een rondje in de mythische GT40. Het model dat 360 graden gefilmd werd, is dat van het team met Bruce McLaren en Chris Amon en werd toevertrouwd aan Olivier Pia, Frans piloot van Ford Chip Ganassi Racing. Met andere woorden: dit is de auto die de uithoudingsrace won in 1966 en voor de befaamde Ferrari’s eindigde. Ter herinnering: de GT40 deed de stunt over in 1967, 1968 en 1969. Om maar aan te geven hoe belangrijk de GT40 was…

Klaar om de 13,629 km af te leggen? Zet de luidsprekers van je computer aan en controleer of je browser geoptimaliseerd is voor filmpjes met 360 graden. Enjoy!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten