Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / McLaren 720S MSO: paars voor Pebble Beach

Geschreven door David Leclercq op 18-08-2017

De personaliseringsafdeling van McLaren heeft een erg bijzondere 720S voorbereid voor de elegantiewedstrijd van Pebble Beach, die dit weekend plaats vindt in het Californische Monterey.

McLaren wou opvallen met zijn 720S tijdens de elegantiewedstrijd van Pebble Beach, die dit weekend plaats vindt in de buurt van het Californische Monterey. Voor de gelegenheid heeft de constructeur zijn sportwagen een fuchsia tint aangemeten die wat naar violet neigt, in combinatie met een smetteloos wit interieur. Over kleuren en smaken valt natuurlijk niet te twisten, maar opvallen doet het in elk geval wel.

Voor een klant

De auto is volledig aangekleed op vraag van een rijke klant: Michael Fux, een Amerikaans ondernemer en filantroop. De kleur is “Fux Fuchsia” gedoopt en is voor hem gecreëerd door Rolls-Royce Motor Cars Limited, terwijl de rest van de auto daarna door MSO onder handen is genomen. Fux behoudt trouwens alle rechten op deze specifieke personalisering.

Exclusiviteit

“We moeten voldoen aan de meest veeleisende vragen van onze klanten om een resultaat te bekomen dat hun verwachtingen overstijgt,” zo zei Jolyon Nash, uitvoerend directeur van McLaren Automotive, Global Sales and Marketing. “MSO biedt McLaren-klanten quasi onbeperkte mogelijkheden om een auto exact aan hun behoeften en smaak aan te passen. Unieke kleuren en afwerkingen, gepersonaliseerde oplossingen en exotische materialen, het is allemaal beschikbaar”. Michael Fux staat al langer bekend als een verzamelaar van uitzonderlijke auto’s en bestelde eerder al een oranje 12C, een violette 12C Spider en een groene P1 bij McLaren. Daar zal deze nieuweling zeker niet tegen afsteken…

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten