Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Innovatie / BMW Panoramic Vision: head-updisplay XL voor 2025

BMW's panoramische head-updisplay zal vanaf 2025 in zijn modellen worden geïntegreerd. Dit systeem projecteert informatie over de volledige breedte van de voorruit, ook voor de passagiers.

Tegen 2025 zal er minstens één BMW 'Neue Klasse'-model zijn met Panoramic Vision. Die evolutie van het head-updisplay projecteert informatie over de volledige breedte van de voorruit. De bestuurder krijgt uiteraard relevante rijgegevens in zijn gezichtsveld. Maar ook de passagiers zullen informatie via de voorruit krijgen. Een donker gedeelte aan de onderste rand biedt een hogere lichtintensiteit en een beter contrast voor de essentiële informatie.

LEES OOK – Volvo investeert in innovatief head-updisplay

De bestuurder kan ook beslissen wat hijzelf en de andere inzittenden al dan niet te zien krijgen. Deze oplossing kan tevens zorgen voor een beter zicht op de weg rondom de auto, met een nieuw interactie- en informatieoppervlak direct in het gezichtsveld, zonder dat de bestuurder zijn blik van de weg moet halen. Ten slotte maakt het BMW Panoramic Vision-display de weg vrij voor een veel overzichtelijkere cockpitstructuur.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten