Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Mobiliteit / ALD Automotive gaat elektrische steps leasen

Geschreven door David Leclercq op 25-09-2018

We weten dat de toekomst minder autoverplaatsingen zal brengen en dat gebruikers steeds meer de voorkeur zullen gaan geven aan zogenaamde multimodale verplaatsingsmanieren. ALD Automotive speelt daarop in door elektrische steps aan te bieden.

Om de stress te verminderen die hoort bij autoritten en files, heeft ALD Automotive zich op een nieuwe activiteit gestort: de leasing van elektrische steps, een verplaatsingsmiddel dat steeds meer de wind in de zeilen heeft.

Steeds drukker verkeer

In 2017 werd het verkeer op Vlaamse wegen gemiddeld 0,6 procent drukker, maar in grote steden en hun rand nam de drukte toe met 7 procent (Brussel) of zelfs 18 procent (Antwerpen). Dat blijkt uit het “Rapport Verkeersindicatoren Snelwegen Vlaanderen 2017”. En volgens de TomTom Traffic Index gaat het in Wallonië niet beter: de reistijd naar Luik neemt er elk jaar met gemiddeld 23 procent toe en die naar Namen met 22 procent. Elk jaar groeit de filedruk, vooral dan in de zogenaamde “laatste kilometer”.

Step als alternatief

Daarom zet ALD Automotive in op elektrische steps in zijn multimodale aanbod. De bedoeling is dat de gebruiker zijn of haar auto parkeert aan de stadsrand en dan de laatste kilometer(s) aflegt met deze step, die gemakkelijk in de koffer past en minder plaats inneemt dan bijvoorbeeld een plooifiets. “Deze oplossing is een uitstekende manier om de druk uit de stad weg te nemen en tegelijk het milieu te ontzien”, zo verklaart Ann Larosse, Product Manager bij ALD. Miel Horsten, Managing Director ALD Automotive, voegt daar aan toe: “Als bedrijf uit de sector nemen wij onze verantwoordelijkheid door onze klanten milieuvriendelijke oplossingen aan te bieden. Op die manier kan elkeen een mobiliteitsoplossing op maat uitdokteren”.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten