Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Te koop vanaf 31 oktober: nieuwe AutoGids ligt nu in de krantenwinkel

Geschreven door Klaas Janssens op 31-10-2023

Een nieuwe maand, een nieuwe AutoGids: het novembernummer van het beste automagazine van België ligt nu in de krantenwinkel. Wat mag je verwachten?

Zoals je dat van AutoGids mag verwachten, bundelt ook het nieuwe novembernummer het laatste autonieuws en eerste tests van nieuwe modellen met diepgravende detailtests, exclusieve reportages en boeiende verhalen. Nummer 1132 van het beste automagazine van België ligt vanaf 31 oktober 2023 in de winkel. 

Zo legt AutoGids nieuwigheden zoals de BMW X2, Citroën ë-C3 en Skoda Kodiaq onder het vergrootglas, en kunnen we testrijden met nieuwe modellen zoals de BMW i5, de Fiat 600e, de Hyundai Kona, de Toyota C-HR en de Zeekr X. In een Amerikaans off-roadduel neemt de Ford Bronco neemt het op tegen de Jeep Wrangler, terwijl de hybride Renault Espace en de vernieuwde Polestar 2 het onderwerp vormen van een gedetailleerde wegtest. 

Voor de liefhebbers van het exclusievere werk hebben we reportages van zowel de Ferrari Roma Spider als van de Porsche 911 S/T. In de Classics-sectie brengen we het verhaal van de Citroën SM Mylord en organiseren we ontmoeting tussen de Opel Manta CC en zijn oude rivaal, de Volkswagen Scirocco II. Hoe dan ook: haast je naar de krantenwinkel en haal de nieuwe AutoGids in huis!

>> Ontdek de volledige inhoud van AG 1132
>>> Lees de edito van hoofdredacteur Klaas Janssens

 

 

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten