Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Te koop vanaf 17 januari: nieuwe AutoGids ligt nu in krantenwinkel

Geschreven door Klaas Janssens op 17-01-2024

Het tweede januarinummer van het beste automagazine van België ligt nu in de krantenwinkel. Wat staat er in de nieuwe AutoGids, die vanaf 17 januari 2024 in de krantenwinkel ligt?

Zoals je dat van AutoGids mag verwachten, bundelt ook het tweede januarinummer het laatste autonieuws en eerste tests van nieuwe modellen met diepgravende detailtests, exclusieve reportages en boeiende verhalen. Nummer 1135 van het beste automagazine van België ligt vanaf 17 januari 2024 in de winkel. 

De focus van dit nummer ligt op vergelijkende tests, traditioneel dé specialiteit van AutoGids. Voor de particuliere koper zetten we vijf compacte SUV's met een hybride aandrijving tegenover elkaar. De nieuwe Hyundai Kona en Honda HR-V tegenover de Renault Captur, de Toyota Yaris Cross en de Suzuki S-Cross. En voor de fleetklanten is er het elektrische SUV-duel tussen de BMW iX1 en de Volvo XC40 Recharge.

ONTDEK: de nieuwe AutoGids als digitaal E-magazine

AutoGids kon ook testrijden met nieuwe wagens zoals de Audi Q8 e-Tron Edition Dakar, de Chevrolet Corvette E-Ray, de Hongqi E-HS9 en de Peugeot E-308 SW. De Agile SCX en de Lotus Eletre S konden we uitgebreid testen. En voor de Classics-liefhebbers hebben we een reportage van klassieke rally-Volkswagens.

En zo kunnen we nog wel even blijven doorgaan. Hoe dan ook: haast je naar de krantenwinkel en haal de nieuwe AutoGids in huis! Wacht niet te lang, want op woensdag 31 januari volgt een nieuwe magazine.

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten