Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Te koop vanaf 27 maart 2024: nieuwe AutoGids ligt nu in de krantenwinkel

Geschreven door Klaas Janssens op 27-03-2024

Een nieuwe maand, een nieuwe AutoGids: het aprilnummer van het beste automagazine van België ligt nu in de krantenwinkel. Wat mag je verwachten?

Zoals je dat van AutoGids mag verwachten, bundelt ook het aprilnummer het laatste autonieuws en eerste tests van nieuwe modellen met diepgravende detailtests, exclusieve reportages en boeiende verhalen. Nummer 1138 van het beste automagazine van België ligt vanaf 27 maart 2024 in de winkel. 

Hoewel er de afgelopen maand een heleboel nieuws te rapen viel (zoals de Audi Q6 e-Tron of de BMW Vision Neue Klasse), ligt de focus van dit nummer op Eerste Tests. Want AutoGids kon reeds testrijden met nieuwigheden zoals de BMW X2, de KGM Torres EVX, Mini Countryman SE, de Peugeot 3008, de Porsche Panamera, de Skoda Superb Combi, de Volkswagen Passat Variant - en dan hebben we zo nog lang niet allemaal opgesomd.

Tesla Cybertruck

AutoGids heeft twee detailtests van compactere SUV-modellen met een premiumuitstraling in de aanbieding, met enerzijds de hybride Lexus LBX en anderzijds de elektrische Volvo EX30. We organiseren bovendien een vergelijkende test tussen hybride gezins-SUV's. We hebben ook exclusieve tests van onze man in Amerika, die zowel de Lucid Air Sapphire als de Tesla Cybertruck kon proberen. En ook de Classics-liefhebbers worden verwend.

En zo kunnen we nog wel even blijven doorgaan. Hoe dan ook: haast je naar de krantenwinkel en haal de nieuwe AutoGids in huis! Wacht niet te lang, want op dinsdag 31 april volgt alweer een nieuwe magazine.

 

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten