Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / AutoGids blikt vooruit op het autonieuws voor 2023

Geschreven door Alain Devos op 31-01-2023

Dit jaar dan toch aan een nieuwe auto toe? In de AutoGids van 1 februari vertellen we je welke modellen we in 2023 verwachten.

Overzicht :

We belichten tien grote nieuwigheden, van de Alfa Romeo 6C tot de Volkswagen Passat, maar vertellen je ook wat er verder nog allemaal op de jaarplanning van de constructeurs staat. Met de Peugeot Inception kijken we nog wat verder vooruit, die droomauto laat al enig licht op de ambitieuze toekomstplannen van het Franse merk schijnen. En we brengen ook verslag uit van de Consumer Electronics Show in Las Vegas, daar viel ook nogal wat autogerelateerd nieuws te rapen.

We reden al een eerste keer met een nog lichtjes gecamoufleerd exemplaar van de nieuwe Toyota Prius en maakten evengoed kennis met de vernieuwde en voortaan Q8 gedoopte Audi E-Tron uit ons eigen Brussel. De Smart #1 en de toch wel verrassende Hyundai Staria (met dieselmotor!) waren interessant genoeg voor een detailtest, de Skoda Enyaq en de Subaru Solterra mochten een onderling duel uitvechten.

De winter hield ons ook niet tegen om wat leuke buitenlandse verplaatsingen te doen, wel integendeel. We toerden met de Dacia Duster door Marokko, zochten met verschillende Lamborghini’s naar sneeuw in Denemarken, bezochten de Bentley Mulliner-afdeling in Engeland en proefden van een stukje Dakar-rally in Saoedi-Arabië.

Boeiender kan een automagazine toch maar moeilijk worden. Niet twijfelen dus, AutoGids 1118 is te koop vanaf woensdag 1 februari 2023.

Hoofdredacteur AutoGids & AutoWereld

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten