Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Grote ontdekkingen in de nieuwe AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 24-05-2022

Vanaf 25 mei 2022 ligt de nieuwe AutoGids in de winkel. Met eindelijk een nieuwe Alfa Romeo, een Hollandse EV met zonnepanelen en een interessante concept van Renault.

Een nummer met een heel gevarieerd én bijzonder interessant aanbod, al zeggen we het zelf. In Parijs ontdekten we de Renault Scénic Vision, een voor de toekomst van het Franse merk heel belangrijke concept. In Italië reden we de eerste kilometers met de Alfa Romeo Tonale, voor de Stellantis-dochter echt wel een cruciaal model. En we maakten ook al kennis met de Mazda CX-60 en de mooie SW-variant van de jongste Peugeot 308.

Detailtests zijn er van de BMW 220i Coupé, de Opel Astra 1.5 Turbo D (juist ja, een diesel!) en de Renault Mégane E-Tech EV60. We leerden de Chevrolet Corvette nog wat beter kennen tijdens een heuse circuitsessie en realiseerden onze snelste 0 tot 100 ooit in het DS E-Tense Performance-prototype. Op de piste van een luchthaven dan nog wel, maar we bleven met de vier wielen op de grond.

We stellen je in deze AutoGids ook de Nederlandse Lightyear One voor, dat is niet minder dan de eerste zonnewagen waarmee je echt aan het verkeer mag deelnemen. In Monaco stelden we onze mening over de elektrische Formule E-racerij nog eens bij en we hebben evengoed een boeiend verhaal over een Porsche 550 Spyder met een heel fraaie geschiedenis.

Afsluiten doen we met een dossier over alternatieve mobiliteit, voor wie de auto af en toe toch eens wil (of moet) laten staan. De nieuwe AutoGids is te koop vanaf 25 mei 2022.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten