Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Verkiezingen in de nieuwe AutoGids!

Geschreven door Alain Devos op 13-09-2022

Vanaf 14 september ligt de nieuwe AutoGids in de winkel. Met weer heel wat tests én de voorstelling van de genomineerden voor onze Best Car Awards 2022.

In de nieuwe AutoGids vind je een beschrijving van de 50 door onze redactie genomineerde auto’s, verdeeld over tien categorieën en dus de belangrijkste segmenten van de Belgische automarkt. Via onze website autogids.be mag de lezer vanaf 14 september zelf zijn stem uitbrengen, in ons nummer van 16 november onthullen we de winnaars.

In dit nummer presenteren we je ook de eerste tests van de nieuwe Mercedes GLC en van de elektrische Volkswagen ID. Buzz, Kia Niro EV en Tesla Model Y Performance. We hebben detailtests van de Fiat 500X Hybrid en de Ford Grand Tourneo Connect 1.5 Ecoboost én een even verrassend als leuk duel tussen de Cupra Formentor VZ5 en Porsche Macan S.  

We konden alle enkele modellen van het ook voor Europa grote ambities koesterende Chinese automerk BYD proberen, we reden met een elektrische hergeboorte van de legendarische Citroën Méhari en voor de autosportfans hebben we interviews met Formule 1-piloot Valtteri Bottas en de Belgische rallyspecialist (ex-Citroën, ex-FIA…) Yves Matton. De nieuwe AutoGids is te koop vanaf 14 september 2022.

 

Hoofdredacteur AutoGids & AutoWereld

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten