Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Gratis naar het Autosalon Brussel met AutoGids!

Geschreven door Alain Devos op 20-12-2022

Er is in 2023 eindelijk weer een autosalon in Brussel. Vandaar ook een gratis ticket in elke AutoGids, geldig voor de nocturne van 16 januari.

Na enkele coronajaren zonder auto’s in Brussels Expo, kunnen ze vanaf 14 januari 2023 dan eindelijk toch de 100ste verjaardag van het grote autosalon vieren. Wij vieren mee, we zetten ook een goede traditie verder en bieden elke lezer in de AutoGids van 21 december een gratis ticket voor de nocturne van maandag 16 januari (15u00 tot 22u00) aan!

We presenteren in dit eerste van drie salonnummers ook het eerste deel van ons uitgebreide merkenoverzicht aan. Van Aiways tot Ford, de andere merken komen in de nummers van 4 en 13 januari 2023 aan bod. We blikken ook terug op 2022, onderzoeken wat er qua wetgeving en fiscaliteit verandert in 2023 en leggen je eindelijk ook eens uit waar de vele afkortingen op de paspoorten van tal van auto’s voor staan.

Met de Peugeot 408 maakten we een eerste keer kennis, van de BMW X1 xDrive23i en de Maserati Grecale Trofeo hebben we al een detailtest. We namen ook deel aan een sessie van de Audi Performance Days, mochten met de hier nog niet officieel ingevoerde (elektrische) Ford D-150 Lightning rijden en vieren de 50ste verjaardag van de Honda Civic met een test van de eerste generatie.

Redenen genoeg dus om de nieuwe AutoGids te lezen, hij is te koop vanaf woensdag 21 december 2022.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten