Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Op vier én op drie wielen in de nieuwe AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 30-05-2023

Het is niet dé autogebeurtenis van het jaar, maar we presenteren je toch met gepaste trots een test van de Morgan Super 3. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog heel wat vierwielers in de nieuwe AutoGids.

Om te beginnen verzamelden we weer een pak interessant autonieuws. BMW is klaar met de nieuwe 5-Reeks (én elektrische i5), Aston Martin vertelde ons alles over de nieuwe DB12, Porsche brengt nog eens ouderwetse pret met de 718 Spyder RS en Honda wil zich met drie nieuwe SUV’s terug wat meer gaan manifesteren in Europa.

Van de opgefriste Porsche Cayenne Coupé en de gloednieuwe Jeep Grand Cherokee hebben we eerste tests, met de Audi Q8 Sportback 55 e-Tron Quattro en de BYD Han 3.9S reden we een hele week rond en de Nissan Qashqai e-Power en Renault Austral E-Tech Full Hybrid laten we in een tweekamp demonstreren dat er in eenzelfde familie soms ook totaal verschillende (technische) pistes worden bewandeld. 

In Portugal mochten we zowaar even op de passagiersstoel van rallytalent Thierry Neuville plaatsnemen, uitgerekend voor een stukje van een van de strafste proeven van het hele kampioenschap. Nog meer sport hebben we met een terugblik op 100 jaar 24 Uren van Le Mans, toch wel ’s werelds meest legendarische autorace.

Autogeschiedenis van een heel andere aard vonden we het Detroit van de jaren 70, met een reeks echte miskleunen van die ooit zo trotse industrie. En dan is er dus ook nog die toch wel exclusieve test van de zowel bijzonder originele als leuke Morgan Super 3. De nieuwe AutoGids is vanaf woensdag 31 mei 2023 te koop.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten