Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Elektrische SsangYong in 2019 of 2020

Geschreven door Olivier Duquesne op 28-11-2016

De baas van SsangYong UK heeft laten weten dat het Koreaanse merk zijn eerste elektrische model in 2019 of in 2020 zal lanceren. Vervolgens zullen er nog modellen volgen, in samenwerking met een andere constructeur.

SsangYong wil mee op de trein van de elektrische auto springen in 2019 of 2020. In een interview met de Engelse website Autocar heeft de baas van SsanogYong UK, Paul Williams, die agenda bevestigd. De Koreaanse constructeur test momenteel een elektrische Tivoli. De elektrificatie zou evenwel andere modellen kunnen aangaan die verwacht worden tegen 2019: de productieversie van de conceptcar SIV-2 en de nieuwe Korando, die geïnspireerd is op de conceptcar XAV-Adventure. SsangYong denkt er ook over na om hybrides op de markt te gaan brengen.

Niet alleen

"Als klein merk kunnen we ons geen risico's veroorloven" bevestigde Williams meer bepaald. En dus is het moeilijk voor SsangYong om enorme menselijke en financiële middelen te investeren om batterijen en elektromotoren te ontwikkelen. Vandaar de noodzaak om samen te werken met andere constructeurs. De baas van SsangYong UK had het daarbij over BMW als mogelijke partner.

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten