Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Fiat Tipo break: in Genève

Geschreven door David Leclercq op 29-02-2016

Fiat zou naar alle waarschijnlijkheid vanaf morgen zijn Tipo break voorstellen op het salon van Genève. Een langverwacht model.

Fiat zou, naar alle waarschijnlijkheid, vanaf morgen een breakversie van zijn nieuwe Tipo voorstellen op het salon van Genève. Er wordt hard uitgekeken naar de afgeleide, meer bepaald op onze Noord-Europese markten, waar drievolumemodellen niet echt in de smaak vallen. We verwachten evenwel toch nog een derde versie, de vijfdeurs, die misschien morgen ook van de partij zal zijn.

Teaser

De Italiaanse constructeur heeft zopas de eerste teaser online gepubliceerd van de breakversie van de Fiat Tipo. Het gaat slechts om een schets, maar het beeld is voldoende suggestief, terwijl het een eerder origineel ontwerp belooft, meer bepaald dankzij de boemerangvormige lichten. Onder de motorkap zullen we, zoals we al weten, eerder bescheiden aandrijfgehelen vinden, met vermogens die zullen variëren tussen 95 en 120 pk, zowel aan benzine- als aan dieselzijde. De break zou ongeveer 4,6 meter lang zijn en een koffer van 560 liter hebben.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten