Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Hyundai: 8 SUV’s voor 2020

Geschreven door David Leclercq op 22-11-2017

Hyundai begint aan een groots SUV-offensief. Tegen 2020 mogen we zo liefst 8 nieuwe modellen verwachten, waarvan de kleine Kona de eerste is.

De Hyundai Kona is de eerste van een nieuwe reeks van 8 SUV’s die het Koreaanse merk tegen 2020 op de markt wil brengen. Dat leren we uit een document dat werd getoond bij de lancering van de Kona in de Verenigde Staten. De tijdlijn is dus kort en we verwachten de meeste van deze modellen ook bij ons op de markt.

Van stads-SUV tot achtzitter

Als we mogen vertrouwen op dit document, dat erg officieel lijkt, dan mogen we in 2019 een cross-over verwachten voor het A-segment, terwijl de Kona ook recht heeft op een elektrische afgeleide. Daarnaast zou een tussen-SUV het licht zien, die nog steeds verkrijgbaar zal zijn met een dieselmotor, want de vraag daarnaar blijft overeind in deze meer dorstige voertuigen. Over twee jaar zou bovendien een grote SUV met 8 zitplaatsen opduiken.

Ook waterstof

Hyundai bevestigt verder zijn intenties om te blijven doorwerken op waterstof. Daarom komt in 2018 een nieuwe SUV met deze technologie. De 2 andere modellen zijn daarentegen nog top secret. We vermoeden dat het gaat om vervangers van bestaande modellen of om facelifts ervan.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten