Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Nieuwe Land Rover Defender in 2019?

Geschreven door Olivier Duquesne op 16-02-2016

Het is moeilijk in te schatten hoe de toekomstige Defender – die de zware taak heeft het iconische model te vervangen – eruit zal zien. Een echte vierwielaandrijver is in ieder geval onmisbaar in het gamma. Het is zelfs een topprioriteit.

Het succes van de laatste Defenders – een model waarvan 2 miljoen exemplaren verkocht werden – toont aan dat een dergelijk voertuig een plaats heeft in het gamma van Land Rover. Het Britse magazine Autocar beweert te weten dat de verantwoordelijken van het merk zich ervan bewust zijn dat een echte vierwielaandrijver onmisbaar is in het gamma. De nieuwe Defender zou er evenwel niet voor eind 2018 komen, of zelfs pas in 2019. Onze Engelse collega’s twijfelen sterk dat hij de stijl van de conceptcar DC100 zal overnemen – die bij zijn voorstelling slecht onthaald werd.

Van aluminium

Autocar voegt daaraan toe dat het bijna zeker is dat de toekomstige vierwielaandrijver over een zelfdragende structuur van aluminium zal beschikken. Hij zal ook gebruikmaken van een onafhankelijke ophanging en de motor zal overlangs liggen. Verder zou de vierwielaandrijving kunnen rekenen op een reductie- en een transferbak. Het Engelse magazine preciseert ook nog dat de Defender nog altijd over verschillende koetswerken en twee wielbasissen zal beschikken.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten