Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Lexus: de nieuwe LS komt in januari 2017

Geschreven door David Leclercq op 09-12-2016

Lexus legt nu al een afspraak vast in de agenda voor het volgende salon van Detroit in januari om daar zijn nieuwe limousine LS te komen ontdekken. Die zou meer dynamisch zijn, maar dat is niet het enige…

Op 8 januari 2017, de openingsdag van het salon van Detroit, onthult Lexus zijn nieuwe vlaggenschip, de grote LS. Het merk kondigt aan dat deze vijfde generatie meer dynamisch is dan de huidige. De eerste teaser die Lexus heeft gepost toont een typische voorkant waaruit we kunnen aflezen dat het model ongetwijfeld minder origineel wordt dan de andere auto’s uit het gamma. En dat is ook normaal, want in dit segment is traditie belangrijk.

 

Wereldplatform

De nieuwe LS staat op een aangepaste versie vande nieuwe, modulaire wereldarchitectuur van het merk (Toyota TNGA). De LS blijft een achterwielaandrijver (geen versie met vierwielaandrijving?) en zal uiteraard ook gebruik maken van een hybride motorversie. Wij Europeanen zullen hem kunnen ontdekken in maart op het salon van Genève, terwijl de commerciële marktintroductie waarschijnljk pas eind 2017 plaats vindt.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten