Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Mitsubishi eX Concept: de anti-Juke van 2020

Geschreven door David Leclercq op 07-03-2016

Mitsubishi heeft laten weten dat de conceptcar eX, die onthuld werd op het salon van Tokyo, zal leiden tot een nieuw model, een concurrent van de Nissan Juke en Toyota C-HR. Het model wordt verwacht vanaf 2019 met verbrandingsmotor en vanaf 2020 in een 100 procent elektrische versie.

Mitsubishi zal van de eX Concept, die op het salon van Tokyo onthuld werd, een volledig nieuw model afleiden dat rechtsreeks zal concurreren met de Nissan Juke en de Toyota C-HR. Het model zal er echter niet voor 2020 komen in zijn elektrische versie.

Elektrisch

De productieversie van het model wordt blijkbaar zowel aangeboden met verbrandingsmotoren als in een elektrische versie met een rijbereik van 400 kilometer, een actieradius die de jongste conceptcar, die op het salon van Tokyo onthuld werd, al aanbiedt. Mitsubishi is zelfverzekerd en denkt dat het voertuig aan een competitieve prijs zal gelanceerd worden tegenover de concurrerende voertuigen met verbrandingsmotoren.

Geëngageerd

De Engelse baas van Mitsubishi voegde daaraan toe dat "het merk elektrische oplossingen wil voorstellen wanneer de infrastructuur er klaar voor is". Het voertuig zal onder de ASX gepositioneerd worden, wat betekent dat hij dus zal gaan concurreren met de kleine SUV's, zoals de Nissan Juke en de recente Toyota C-HR, die afgeleid is als hybride. De toekomstige SUV van Mitsubishi zal een vierwielaandrijver zijn en zal tal van onlinesystemen aanbieden.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten