Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Fiat Fullback: ook bij ons

Geschreven door David Leclercq op 20-04-2016

De Fullback, de op de Mitsubishi L200 gebaseerde pick-up van Fiat, zal vanaf volgende maand ook bij ons beschikbaar zijn. We kregen meer informatie over zijn motorenpalet en afmetingen.

Volgende maand zal het segment van de pick-ups (die steeds meer aan populariteit wint) een nieuwkomer verwelkomen, namelijk de Fiat Fullback. Het gaat hier niet om een nobele onbekende, want op technisch vlak is hij afgeleid van de Mitsubishi L200. Het model moet dus verleiden met zijn uiterlijk. Daarbij wordt de focus gelegd op zijn vier koetswerkvarianten, waarvan we binnenkort de prijzen kennen. De versie met dubbele cabine zal 5,29 meter lang, 1,82 meter breed en 1,72 meter hoog zijn. Hij zal een laadvermogen van 1.045 kilo hebben, maar mag evenwel tot 3.090 kilo trekken (geremd).

Motorenpalet

Op het vlak van aandrijfgehelen zal Fiat enkel dieselmotoren aanbieden, wat vrij logisch is voor onze contreien. Het zal gaan om één enkele 2,4-liter, die afgeleid zal worden met twee verschillende vermogens, 150 of 180 pk. Wat de overbrengingen betreft, zal er gekozen kunnen worden tussen een vijftrapsautomaat of een manuele versnellingsbak met zes versnellingen, terwijl ook vierwielaandrijving aangeboden zal worden, afhankelijk van het model. Na zijn lancering in mei zal de Fullback het moeten opnemen tegen toppers als de Volkswagen Amarok, de Nissan Navara, de Toyota Hilux of de Ford Ranger.

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten