Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Nieuwe KG Mobility Torres nu ook als elektrische EVX 

Geschreven door Frédéric Kevers op 02-08-2023

De nieuwe KG Mobility Torres krijgt een elektrische variant die als EVX in de prijslijst komt. Het rijbereik van deze elektro-SUV bedraagt meer dan 400 kilometer.

Sinds 15 juli 2023 kan je de nieuwe KG Mobility Torres bestellen met een 1,5 liter-benzinemotor, binnenkort wordt het gamma van de door Astara ingevoerde SUV uitgebreid met de 100% elektrische EVX-variant.

De techische gegevens blijven summier, we leren enkel dat het elektrische aandrijfgeheel LPF-batterijen (lithium-ijzer-fosfaat) zou gebruiken en dat het rijbereik tussen de 420 en de 460 kilometer zou bedragen. Maar naar de capaciteit van het accupakket of de laadmogelijkheden blijft het vooralsnog raden.

2023 KG Mobility Torres EVX

Aangepast ontwerp

KG Mobility, zoals het vroegere SsangYong tegenwoordig heet, zegent de 4,7 meter lange EVX met specifieke designdetails. Het hoekige koetswerkontwerp is hetzelfde, maar lichtblokken voor- en achteraan krijgen een specifieke lichtsignatuur en dankzij een hertekend grille oogt ook de snoet anders dan van de KG Mobility Torres op benzine.

Binnenin gaan de wijzigingen nog verder, want de elektrische EVX verwelkomt een hertekend dashboard waarbij de displays van het instrumentarium en het infotainment een geheel vormen. Dat neemt niet weg dat zowel het Powered by Toughness-design van het koetswerk als de inrichting van het interieur wat doen denken aan dat van de Land Rover Discovery Sport.

2023 KG Mobility Torres EVX

 

Web Editor

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten