Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Nieuwe invoerder voor Chinese JAC in België

Geschreven door Piet Andries op 13-09-2022

De dealergroep One Automotive staat sinds september in voor de verkoop van het Chinese merk JAC in België. Het merk was al aanwezig in ons land maar maakt een doorstart met een nieuwe partner.

Twee jaar geleden trachtte JAC zichzelf te lanceren op de Belgische markt door rechtstreekse contacten met een dozijn dealers en een verkoop die vooral online verliep. Het Chinese merk verandert nu zijn strategie en heeft de dealergoep One Automotive in de arm genomen voor een doorstart.

Deze gaat gepaard met de lancering van twee nieuw modellen: de JAC T-8 Pro en JAC E-JS4, verwacht voor leveringen eind 2022.

Modellen en prijzen

One Automotive beheert 24 dealerships verspreid over België. Deze bieden vanaf deze maand de pick-up JAC T-8 Pro aan, die wordt gebouwd met viercilindermotoren in diesel en een bifueloptie (in China is er ook een elektrische versie), vanaf 30.990 euro.

Daarnaast rekent JAC ook op zijn volledig elektrische SUV E-JS4. Definitieve details daarover zijn nog niet bekend, maar het merk belooft wel een rijbereik van 420 kilometer (WLTP) en de mogelijkheid om het batterijenpack via drie fasen te laden. De prijs is nog niet bekend.

De nieuwe overeenkomst betekent dat JAC niet verder gaat met de vroegere dealers. One Automotive verdeelt ook de Chinese merken BAIC, Bestune, Seres en DFDS.

 

Journalist AutoGids/ AutoWereld

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten