Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Renault Trafic SpaceClass, voor de rode loper

Verwachte lancering : 01-09-2017

Geschreven door Olivier Duquesne op 18-05-2017

Renault profiteert van het filmfestival van Cannes om de Trafic SpaceClass te onthullen. Deze luxeversie van de bestelwagen is een chique pendelbus voor zakenmensen of internationale sterren.

Het doelpubliek van de Renault Trafic SpaceClass bestaat naast gezinnen uit hotels, taxibedrijven en festivals. Hij verzorgt zijn looks met een lichthandtekening vooraan, een verchroomd radiatorrooster, gelakte bumpers, zwarte satijnglans en, als optie, 17-duimvelgen met diamantachtige afwerking. De chauffeur geniet een leren stuurwiel, een centraal scherm van 7 duim, een achteruitrijcamera en navigatie via Android Auto. De passagiers die in de leren stoelen worden vervoerd beschikken over 220V- en usb-stekkers die kunnen dienen om laptops of elektronische toestellen op te laden. Bovendien worden ze van nieuwsgierige blikken afgeschermd door donkergetinte ruiten.

50 opstellingen

Volgens Renault is het sterkste punt van de Trafic SpaceClass echter zijn moduleerbaarheid. De stoelen van de tweede en de derde zitrij staan op rails. Met het “Pack Signature” kunnen ze om hun as draaien. Daardoor verandert de ‘camionnette’ in een mobiele lounge. Temeer omdat het centrale verwijderbare tafeltje heel wat bergvakken heeft. Volgens de constructeur zijn daardoor tot 50 opstellingen mogelijk voor het interieur. In september komt het topklasse bestelbusje op de markt.

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten