Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Toyota toont Camry en Avalon TRD in Los Angeles 2018

Geschreven door David Leclercq op 21-11-2018

Samen met het Corolla-gamma en de RAV4 onthult Toyota in Los Angeles zijn nieuwe Camry en Avalon TRD. En aangezien we weten dat de Camry ook naar Europa komt…

Toyota wil duidelijk een sportieve golf ontketeken. Dat leiden we af uit de onthulling van de berlines Camry en Avalon in hun TRD-versies, wat betekent dat ze onder handen zijn genomen door Toyota Racing Development. Noem het gerust grote GRMN-berlines.

Stijl en dynamiek

Met hun strakke en moderne lijnenspel treden beide berlines duidelijk uit de anonimiteit. Dat wordt nog meer het geval in deze TRD-varianten, die wat pit toevoegen aan het chassis en de look. Op motorisch vlak wijzigt echter niets, want ze behouden hun 3.5-V6 van 305 pk. Het onderstel is met 1,5 centimeter verlaagd en de veren en dempers krijgen een stuggere ijking. Daarnaast zijn de voorste remmen vergroot, met schijven van 328 millimeter en klauwen met dubbele zuigers (305 millimeter en enkelvoudige zuigers op een standaard Camry/Avalon V6). Bij ons is de Camry er enkel met een hybride aandrijflijn. Mogen we dan al gaan dromen van een hybride GRMN of TRD?

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten