Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nostalgie / Porsche Classic Centre geopend in Nederland

Geschreven door Olivier Duquesne op 25-11-2015

In de buurt van Arnhem, in Nederland, heeft Porsche een vestiging geopend die exclusief gewijd is aan zijn oude modellen. Dit Porsche Classic Centre biedt alle diensten aan van een regulier centrum van het merk.

Porsche gaat er prat op dat 70 procent van de auto’s die het merk produceerde sinds zijn oprichting, nog steeds kan rijden. De markt van de Porsche-klassieker is dus groot en zelfs lucratief. Daarom heeft de constructeur op donderdag 26 november in Nederland officieel een centrum geopend dat volledig gewijd is aan de oude modellen van het merk.

Alle diensten

Dit Porsche Classic Centre Gelderland ligt in de buitenwijken van Arnhem, niet heel ver van de Duitse grens. Het is exclusief gewijd aan de old- en youngtimers van het merk uit Zuffenhausen. Het gaat dan zowel om de verkoop en het onderhoud van oude modellen als om de verdeling van gecertificeerde wisselstukken. In tegenstelling tot elders zal hier geen enkel recent model tentoongesteld worden in de showroom.

Wereldwijd netwerk

Tot dusver konden eigenaars van een klassieke Porsche rekenen op hun eigen talent als mecanicien en op onafhankelijke gespecialiseerde garagehouders, maar ook op het officiële netwerk “Classic Partners”, voor onderhoud en herstellingen bij bepaalde Porsche-concessies. Er bestaan wereldwijd 24 van die “Porsche Classic Partners”, waarvan 10 in Duitsland. Naast de showroom met nieuwe modellen hebben die centra ook een ruimte die gewijd is aan modellen van oudere generaties. Binnenkort zou er ook één komen in België.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten