Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

prototype / Kia Imagine: Fantaseren over de elektrische toekomst van… 2021

Geschreven door David Leclercq op 05-03-2019

Kia verrast in Genève 2019 met de Imagine concept. Concreet zal deze berline de opvolger zijn van de e-Niro en Soul EV. De autonomie bereikt zelfs 800 km. En het is voor 2021!

De Kia Imagine concept is niet voor de schone schijn. Deze auto komt ook echt op de markt in 2021. En hij illustreert hoe de groep Kia-Hyundai de opkomst van de elektrificatie ziet. Deze concept met 4 deuren combineert de elementen van een SUV en een berline. Een beetje zoals de recent gepresenteerde Polestar 2. De auto beschikt over een nieuwe eigen elektrische architectuur, gedeeld met het merk Hyundai, die in de toekomst als basis zou moeten dienen voor een reeks SUV’s en krachtigere en grotere sedans.

Recordautonomie

De Imagine concept belooft onder andere een veel grotere autonomie die hier in theorie de 800 km bereikt. Dat zou minstens genoeg moeten zijn voor 500 tot 600 km in de praktijk. Kia heeft bevestigd dat het concept gevoed wordt door een batterijpack dat via inductie kan worden opgeladen. Binnenin heeft Kia de ruime gemaximaliseerd dankzij een zorgvuldige integratie van de elektrische elementen. Weet ook dat er 21 Ultra HD-schermen aanwezig zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten