Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Scoops / Gelekt: BMW i7 (2022)

Geschreven door Yeelen Möller op 15-04-2022

De onthulling van de BMW i7 zal niet lang meer op zich laten wachten, want zoals de traditie betaamt, is het model uitgelekt. Geen verrassingen, ook de elektrische luxelimo van BMW krijgt de gesplitste koplampen en een giga-grille.

Het beeld komt van Wilco Blok op Instagram, die eerder ook al de nieuwe 2 Reeks Coupé en de 4 Reeks uitlekte, net als de Audi E-Tron GT. We zien de neus van het nieuwe vlaggenschip van BMW, met de gesplitste koplampen die we eerder zagen op de BMW X7 facelift. Ook de gigantische nierengrille komt naar de i7, ondanks het feit dat het om een elektrische wagen gaat. Vermoedelijk zal de volgende 7 Reeks op benzine er quasi identiek uitzien.

>600 km rijbereik

Wat we verder al weten over de nieuwe BMW i7? De stilte aan boord moet van een erg hoog (of net laag) niveau zijn, zelfs voor een elektrische wagen. Daarnaast is het 'motorgeluid' gecomponeerd door Hans Zimmer. De aandrijflijnen zouden grotendeels moeten overeen komen met die van de iX, in december sprak BMW al van een 385 pk sterke i7 xDrive50. Het WLTP-rijbereik zou meer dan 600 km moeten bedragen en hij wordt tot op niveau 3 autonoom. Alle info volgt op het moment dat BMW officieel het doek van zijn elektrische luxelimo trekt, vermoedelijk zal dat niet lang meer duren.

Web Editor

Twitter: @yeelenm / Instagram: @yeelenm

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten